zondag 9 maart 2014

Weekend

Een druk weekendje was het, dit zomerse weekendje. Wat ik gedaan heb? Nou, eh, tja. Geen idee. Gewoon de dagelijkse dingen. De boodschappen, een marktplaats aankoop voor jongste afgehaald, in de tuin gewerkt, mijn ouders geholpen met de verjaardagsboodschappen, het cadeautje afgehaakt - eh afgemaakt, tassen ingepakt, eten klaargemaakt, ook alvast voor morgen. Hier en daar wat huiswerkplanningen gecontroleerd, achter de broek aan gezeten, getroost en moed ingesproken, een onderweg verloren huissleutel teruggevonden. een niet thuiskomend kind opgespoord. Achter kleuters fietsje aangerend, speeltuintje gedaan, zwemlesje bijgewoond, dochter naar vriendinnetje gebracht en weer opgehaald, heerlijk buiten gezeten in het zonnetje bij oudste zoons eerste tenniscompetitiedag.Spelletje gedaan, ijsje gekocht (maar niet voor mezelf). Kindjes gebadderd en in bed gestopt. Nagedacht over wat er de komende week allemaal op kindergebied op de planning staat en zover mogelijk voorbereid. Niks, dus. Eigenlijk.

En aan het einde van de dag, toen ze eindelijk op schoon en fris met volle buikjes en een goed gevoel in bed lagen, lag ik uitgeteld samen met man op de bank. Eindelijk even tijd voor onszelf, dus keken we een afleveringetje uit onze favoriete netfli.x.x serie van dit moment (Frin.ge). Met een glaasje wijn erbij.

Maar nu snel naar bed, want morgen om kwart over zeven begint mijn mama-dienst weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Scoutingkamp

"Ik ga daar toch niet heen, he, mama, op zomerkamp?". Eh, ja, jongen. We hebben je ingeschreven. Je vond het weekendkamp laatst zo...