vrijdag 5 augustus 2016

Even weg zónder kinderen

Zo romantisch. Ongeveer deze zomer 20 jaar geleden dat we elkaar voor het eerst zagen. Wat niet gelijk staat aan 20 jaar verkering hebben of verlief zijn... er waren nog wat hobbels te nemen.

Man is altijd heel romantisch. Maar ik was hem dit keer voor en verraste hem met een tweedaags uitje. Zonder kinderen, die bleven fijn thuis bij de oppas. In de stad die wij maar vooral hij vroeger goed kende, Rotterdam.
In augustus, want dan is het lekker weer. Helaas hebben we twee dagen miezer-regen en kou gehad... maar het was toch leuk.

Hotel New York, de super gezellige Fenix Food Factory, de Markthal ook, de Kunsthal met Botero. We hebben nog een filmpje gekeken in de Imax, veel gewinkeld, gegeten, gedronken, even uitrusten tijdens een ritje met een heuse touristentouringbus door de stad (van een afstandje gekeken naar de bezienswaardigheden als Speedo en Euromast waar we niet meer persé heen hoefden...) en vooral lekker samen... Het was top!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Scoutingkamp

"Ik ga daar toch niet heen, he, mama, op zomerkamp?". Eh, ja, jongen. We hebben je ingeschreven. Je vond het weekendkamp laatst zo...