vrijdag 18 april 2014

Kinderfeestje

Om 9.00 uur cupcakes laten maken door grote zus en papa. De kamer laten versieren door mama en grote broer. Zelf de deur open doen om 10.50, om 10.54, om 10.55 en om 10.59. Scherp om 11 uur: aan tafel! Cakeje eten, beetje drinken. Cadeautjes uitpakken (en niet te vergeten het wie-mag-zijn-cadeau-nu-geven-spel met de dobbelsteen). Filmpje laten maken. Snel schoenen en jas aan, vriendjes en familie verdelen over twee auto's.

Vervolgens drie en een half uur met zijn allen lekker naar eigen inzicht uitrazen in de ballenbak / binnenspeeltuin. Inclusief vette lunch naar keuze, een cadeautje uitzoeken (zo'n troepding waar je eigenlijk geen moer aan hebt), genoeg limonade en nog een half uurtje frisse buitenlucht happen in het buiten gedeelte. In de auto op weg naar huis nog wat evalueren. Dan al je vriendjes weer met een plastic tasje vol gesuikerde kleur- geur- en smaakstof én potje bellenblaas bij hun moeders afleveren. Thuis even uitpuffen en dan met de nieuwe cadeaus spelen.

Zo. Eerste echte officiële kinderfeestje zit er op. Kind kan de was doen. En het was een succes. Nu op naar de échte verjaardag zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Scoutingkamp

"Ik ga daar toch niet heen, he, mama, op zomerkamp?". Eh, ja, jongen. We hebben je ingeschreven. Je vond het weekendkamp laatst zo...