dinsdag 26 maart 2013

Peuter en de speelgoedwinkel

Hij wil dolgraag een cadeautje, als hij zo meteen vier wordt, maar wat er dan in moet zitten? Hij weet het niet. Als we toch in de grote speelgoedwinkel zijn let ik goed op wat hij allemaal leuk vindt. We lopen langs de lego, de knutselspullen (haha), de knuffels, de autootjes, steppen, boekjes.. Is dit leuk, of dat? Neeee. Hij heeft geen interesse.

Hij glijdt een paar keer van zo'n ellendig plastic miniglijbaantje en speelt - net als zus- een tijdje in de speelhuisjes die er uitgestald staan. We hebben zelf zo'n ding in de tuin staan maar dáár kijkt geen van de drie naar om. Dat is toch anders.

Zus kiest uiteindelijk een pakje gummetjes, want daar gingen we eigenlijk voor. Om hem niet met lege handen naar huis te laten gaan mag hij ook iets uitzoeken. Bij voorkeur uit de goedkope rommel rekken aan het einde van de winkel. Maar hij wil niets. Niets wat Zus en ik aanprijzen. Zelf wil hij niet zoeken. Hij hoeft niets. Hij wil nu gewoon naar huis.

Die kinderen die gillend in het gangpad liggen omdat ze geen xxx of yyy mogen kopen van hun mama, ik weet het niet hoor. Ik heb ze niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Social media irritaties

Twitter doe ik vrijwel niets mee, Pinterest is leuk, Instagram ook wel.  Facebook, heb er een haat-liefde verhouding mee. Een beetje op d...