woensdag 30 november 2016

Surprise voor een puppie lover

Hoe dóe jij dat? Dochters stem verried verbazing en een tikje afgunst. Nou, gewoon. Je knijpt hier een beetje, je kijkt nog eens goed en duwt dan daar nog wat. En dan heb je opeens toch die krantenproppen met alufolie in een soort van model geboetseerd. Nog een laagje behanglijm met natte krant er op en dan verven maar. Ik ben lekker bezig. Jammer dat het maar één keer per jaar mag.11 opmerkingen:

 1. O wat knáp, wat een leuke surprise. Ik doe het je niet na want ik ben niet zo "kunstzinnig. Surprises maken kán gelukkig op veel manieren dus ik kán het wel maar dan toch anders. Ik hoop dat deze niet helemaal stuk hoeft om bij het cadeautje te komen want dit beestje verdient het om nog een tijdje "mooi te staan wezen"!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vond ik vroeger dus ook het allerleukst van sinterklaas: surprises maken. Eerst alleen die van mezelf - toen ik nog jong was - en later die van de jongens. Want ook zij zagen door de bomen het bos nooit ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja mag, mag.... het mág altijd hè?! Hij is knap gelukt hoor, jeetje! Ben ik even blij dat wij zonder surprises doen, ik moet er niet aan denken ook dát nog te moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sodeju zeg, wat een prachtige surprise! Petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Uhhh, waar woon je ook al weer?? Ik, oeps: zoonlief, moet nog iets voor een voetbalfan maken. En ik hou zooooo niet van knutselen! (oké, misschien stiekem wel als ik eenmaal alles bij elkaar heb en bezig ben)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, bij ons op school mochten ze NIET Meer zeggen dat ze van voetbal hielden. Zo veel te veel voetballen zijn er vorig jaar geknutseld :-)

   Verwijderen
 6. Allemachtig! Dat heb je knap gedaan! Jij bent dus een van die ouders die van die fantastische surprises maken voor hun kind ; )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee joh, die is (was) voor mijn eigen ouwe zus op ons familie sinterklaasfeest voor volwassenen!

   Verwijderen
 7. Knap gemaakt! Ik ben beter in de gedichten :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Social media irritaties

Twitter doe ik vrijwel niets mee, Pinterest is leuk, Instagram ook wel.  Facebook, heb er een haat-liefde verhouding mee. Een beetje op d...