dinsdag 22 november 2016

Grieperig

Oudste zoon, zelden ziek, hing zondag als een vaatdoek op de bank. Keelpijn, hoofdpijn. Maandag bleef hij thuis, vandaag ook. Ik  begon vannacht. Ergens in mijn keel deed iets gruwelijk zeer, en paracetamol en keeltabletten verzachten een beetje maar niet alles.

We zaten dus vandaag samen maar "ziek" op de bank. Dekentje erbij, niet te veel bewegen, soms wat slapen. Op de tv - zoals dat hoort als je ziek thuis bent - een programma dat je eigenlijk alleen opzet als je ziek bent. Zo hadden we vandaag Cesar de Hondenfluisteraar (er ging een wereld voor zoon open!) en Ultimate Survival, ergens in een stukje natuur probeert een stoere vent te overleven met alleen een zakmes en wat kennis van die natuur. Oja, en een hele cameraploeg met mobiele telefoons mocht er iets mis gaan. Toch leuk om te zien.

En omdat ik nou eenmaal moeder ben moest ik er natuurlijk toch weer af. Kinderen halen, kinderen brengen, het oude papier moest weg, er moest nog verf voor een surprise worden gekocht. Dat lijkt allemaal wel te doen, maar als je een uur op je benen staat doen alle spieren pijn en bibber je zo hard dat je een gevaar voor jezelf bent.

Dus snel weer terug onder dat dekentje. Nu met een boekje. Hopelijk is het morgen allemaal beter.

5 opmerkingen:

 1. Oh bah! Heel veel beterschap voor jullie! Nu maar hopen dat jullie de rest niet aansteken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap! Hopelijk gaat het vandaag al beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent een bikkel! Maar... toch maar heel snel beter worden, hoop ik voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Das wat minder. Beterschap voor jullie

  BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Scoutingkamp

"Ik ga daar toch niet heen, he, mama, op zomerkamp?". Eh, ja, jongen. We hebben je ingeschreven. Je vond het weekendkamp laatst zo...