maandag 18 februari 2013

Sterallures

Ze komt me uitnodigen voor een optreden. Helemaal in diva style met zonnebril, glinsterende kettingen en een paar geleende iets te grote schoenen van haar broer. Ik krijg een door haar zelf getekend toegangsbewijs dat ik moet inleveren als ik haar kamer binnenkom. Omdat K.3 blijkbaar te kinderachtig is geworden heeft ze een cd-tje van Adèle opgezet. Ze danst wild heen en weer, klapt een beetje uit de maat en zingt vooral alle uithalen flink hard mee in een prachtig nét geen Engels maar met dramatische uitdrukking op haar gezichtje. Achteraf deelt ze handtekeningen uit als het éénkoppige publiek hard geklapt heeft.

Aandoenlijk, hoe klein ze opeens lijkt als wannabe-popster. Ze wil zo graag groot zijn, maar net als haar broers op bepaalde gebieden haar leeftijd vooruit en op andere weer een stuk minder ver. Heerlijk kind. Dat het nog maar een flinke tijd mag duren voor ze écht met lippenstift op en diep uitgesneden topjes het uitgaansleven induikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Scoutingkamp

"Ik ga daar toch niet heen, he, mama, op zomerkamp?". Eh, ja, jongen. We hebben je ingeschreven. Je vond het weekendkamp laatst zo...