donderdag 5 oktober 2017

Lekker, zo'n dagje staken

Buiten is het storm en regen, kou en herfst. De brugpieper en de 3e klasser zijn inmiddels nat en verwaaid aangekomen op hun school, man heeft voor de zekerheid de auto maar genomen.
Jongste en ik zitten heerlijk op de bank, onder een dekentje. Te kijken hoe de rest van Nederland koud en nat wordt.

We zijn helemaal solidair met de juffen die staan te protesteren in de kou in Den Haag. Maar fijne bijkomstigheid is wel dat jongste man en ik  nu lekker onder een fleece-dekentje op de bank, warme chocolademelk bij de hand, lekker samen dom voor de tv hangen. Beetje dollen, beetje stoeien. Beetje internetten, beetje rommelen in huis. Heerlijk.

Zo is het weer tijd voor de halfjaarlijkse wisseling van de wacht in de hal en kledingkasten. Teenslippers naar boven, o wacht, ik ga nog op vakantie!, handschoenen en sjaals uitzoeken, passen, eventueel vervangen. De jongste twee zijn opeens gigantisch aan het groeien, daar moet waarschijnlijk wel het een en ander voor worden gekocht. Op internet, als het vandaag moet. Ik ga namelijk de deur even niet meer uit...

5 opmerkingen:

  1. Oh ja, die wisseling. Die moet ik ook maar eens gaan doen. Zie er een beetje tegenop. Ik heb nl nogal wat (verrassing!) schoenen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Potverdrieduizenddubbeltjes

Waar is de tijd gebleven dat je ergens gratis een katje kon afhalen, die vervolgens op zijn of haar eigen verantwoordelijkheid aansprak en t...