maandag 5 juni 2017

Mannen onder elkaar - al dat geklets...

We komen even onverwacht, op een vreemde tijd bij oma en opa, de jongste zoon en ik. De tv staat aan, iets Engelstaligs met Nederlandse ondertitels, dus dit keer niet op oorverdovend bejaardenvolume gelukkig.

Oma kijkt al niet meer. Veel te gezellig vindt ze het dat wij er zijn. Ze kletst zoals altijd honderduit tegen mij, tegen jongste. Jongste vindt het ook leuk, maar als het programma wordt onderbroken door reclame die niet meer is ondertiteld staat hij op om naast opa op zijn stoel te kruipen. Hij lijkt een bondgenoot gevonden te hebben. "Zeg opa, hoe doe jij dat eigenlijk? Ik kan de televisie helemaal niet verstaan door al dat geklets van oma".

Wel jammer dat opa hem wegens vergevorderde doofheid zelf ook niet helemaal verstond.

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook zo'n oma, bezoek gaat vóór TV dus dan kakel ik er ook op los hoor. Henk heeft gelukkig een ringleiding die rechtstreeks op de hoorapparaten aangesloten kan worden dan hóef ik niet mee te luisteren als ik niet wil.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Potverdrieduizenddubbeltjes

Waar is de tijd gebleven dat je ergens gratis een katje kon afhalen, die vervolgens op zijn of haar eigen verantwoordelijkheid aansprak en t...