zaterdag 30 september 2006

Mothers little helper


Gelukkig alleen maar plantjes water geven dit keer.... In "onkruid" trekken is hij namelijk ook heel goed (-:

2 opmerkingen:

 1. haha, ja ik vergis me zelf ook wel eens hoor. maar met mees als kindje is het bijna een soort gewoonte geworden dat ik moet vertellen dat het een jongetje is. hoe het komt weet ik niet. maar het maakt me ook niet uit hoor. het wordt denk pas vervelend als hij het zelf gaat begrijpen. maar zover is het nog niet.
  leuk de link op je eigen site. is prima hoor. ik kan het andersom natuurlijk ook doen, alleen moet ik even kijken hoe ik dat ook al weer deed. ik ben niet zo heel erg handig met computers, maar dat had je misschien al wel gelezen. is het zien van een mailadres iets wat meestal zo is op een blog?
  groet van tessa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, ik vergis me zelf ook wel eens hoor. met mees als kindje is het bijna een gewoonte geworden te moeten vertellen dat het een jongetje is. hoe het komt weet ik niet maar het maakt me ook niet zo heel veel uit. het wordt denk pas vervelend als hij het zelf begrijpt.
  leuk de link op jullie site. kan ik andersom ook wel doen hoor, alleen moet ik dan even kijken hoe ik dat ook al weer deed. zo handig ben ik niet met de computer, maar dat had je misschien al wel gelezen. waar staan mailadressen op een blog dan meestal?
  groet van tessa

  BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Ik ben weer terug, ik ben weer weg

De zomervakantie is weer voorbij. Tijd om eens te bloggen over wat wij allemaal hebben uitgevoerd de laatste paar weken. Maar.... niet hier....