vrijdag 8 september 2006

Ouwe moeder

Deze blog gaat even niet over mijn kindjes. Sorry. Ze zijn heel lief, maar waren vandaag vooral bij opa en oma. Ik was bij de kapper. En meestal kom je dan thuis met een vrolijk gevoel en een opgeknapt hoofd. Maar deze kapster had het even niet goed begrepen en wist me vrolijk te vertellen dat ik al best een aantal grijze haren had.
WAT? IK? Ik zie wel een vermoeide kop in de spiegel 's ochtends maar dacht dat dat over een jaartje wel over zou zijn. Had nog geen rimpels of grijze haren ontdekt. Maar de kapster was onverbiddelijk. "Het valt niet zo op als je blond bent, maar ze zitten er echt hoor, mevrouw!" (Daar kan ik ook zo boos om worden, meisjes van mijn leeftijd die me MEVROUW noemen..)

Op weg naar huis een pot anit-age creme gekocht om mijn gezicht weer 10 jaar jonger te liften. En een mini-spijkerrok, een hip kort zwart jasje en een kitkat chunky white (en morgen ook maar weer eens langs de sportschool..) Toen kon ik er weer tegen. Ik ben inderdaad de jongste moeder niet meer, maar dat hoeft toch niet iedereen direct te zien! Grrrrrrrrrrrrrrr.

PS. Eenmaal thuis kon het mijn kindjes niks schelen dat ik oud en lelijk ben geworden. Ze begroeten me alsof ik veeeel te lang was weggebleven en wilden me niet meer loslaten.

1 opmerking:

  1. Go'h ze had ook wel een beetje diplomatieker mogen zijn... Maar goed, ouder worden we allemaal. Het zijn de kinderen die ons jong houden nietwaar ?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Ik ben weer terug, ik ben weer weg

De zomervakantie is weer voorbij. Tijd om eens te bloggen over wat wij allemaal hebben uitgevoerd de laatste paar weken. Maar.... niet hier....