vrijdag 2 februari 2018

Dag 2 fotochallenge - Verlanglijstje

Mensen wat heb ik genoten van dat heerlijke dekbed in het hotel afgelopen week. Meestal ben ik blij als ik mijn eigen bed weer voel, maar héél soms... Het Pulmann hotel in Parijs krijgt de eerste prijs voor de matrassen (op de voet gevolgd door ons eigen matras van M-line). Maar dit dekbed van de Valkies was zo superzacht en licht....  Naast een verlanglijst met allemaal dingen die veel belangrijker zijn maar niet met geld te koop dit item. Wie weet komt het er zeer binnenkort wel van. (Of zijn 4-seizoenen broertje, dat kan ook). 
3 opmerkingen:

 1. Nou dat lijkt me geen onvervulbare wens, ze zijn niet écht duur. Ik houd me toch maar aan m'n heerlijke dons dekbedje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat slim van de Valkjes!
  Ik heb ook een nieuw dekbed op mijn wenslijstje, maar daar hangt wel een ander prijskaartje aan. Dit valt mee. Maar ja, alles is relatief.
  Ik kan mij 1 hotel herinneren, in Amerika, die beter sliep dan ons eigen bed. Dat herinner je je vervolgens jaren later ook nog. Lekker slapen is dus wel een groot ding voor de mens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat valt heel goed mee van prijs! Laat die wens maar snel in vervulling gaan zou ik zeggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Social media irritaties

Twitter doe ik vrijwel niets mee, Pinterest is leuk, Instagram ook wel.  Facebook, heb er een haat-liefde verhouding mee. Een beetje op d...