woensdag 20 december 2017

Uitgaanstips voor moeder en dochter gevraagd

Nou vooruit, wij hebben ook een kersttraditie. Elke kerstvakantie ga ik een dag met dochter op stap. Doen we wel vaker, maar kennelijk is dat ook iets van de kerstvakantie geworden. Eerst naar de dierentuin, toen broers daar al lang geen zin meer in hadden. Later naar een stad.

Vorig jaar zijn we in Rotterdam geweest. De koopgoot, koffie bij de bijenkorf. Winkel in winkel uit, de bioscoop om de voetjes even rust te gunnen, en natuurlijk de Markthal, die dochter geweldig vond. 

En dit jaar wil ze weer. Een stad, beetje winkelen, nog iets anders tussendoor wellicht waar we even kunnen bijkomen van het shopgeweld. En wat eten en drinken natuurlijk, maar wat dat betreft is dochter snel tevreden (of niet, want het moet niet te culinair worden...)

Iemand suggesties? We wonen om en nabij Utrecht, dus dat valt nu even af. 

9 opmerkingen:

 1. Groningen?
  Even met de trein, langs het prachtige Groninger museum, de heerlijke binnenstad in. Compact en gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. MuZIEum in Nijmegen? En dan daarna lekker shoppen of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Persoonlijk vind ik Haarlem, Zwolle en Deventer erg leuke steden. Je kunt ook eens op de Spoordeelwinkel van NS kijken voor goedkope stedentripjes en andere uitstapjes. Heb er al een paar maal gebruik van gemaakt en het is heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leiden, Sieboldhuis, Lakenhal, Museum voor Volkenkunde,Boerhave, lunchen bij Burgerzaken, leuke winkels, niet te groot; veel leuke koffietentjes (Borgman & Borgman). Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alkmaar! Ik ben er import want het is hier zó leuk. Is ook weer winkelstad van het jaar geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Groningen, Nijmegen, Leeuwarden, Alkmaar, Deventer, Apeldoorn, Den Bosch, Breda. Zoveel leuke middelgrote steden in Nederland. Veel plezier samen!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Ik ben weer terug, ik ben weer weg

De zomervakantie is weer voorbij. Tijd om eens te bloggen over wat wij allemaal hebben uitgevoerd de laatste paar weken. Maar.... niet hier....