zaterdag 12 september 2015

Kinderfeestje mozaïek

De dochter werd al weer tien jaar. En een rondje internet zoeken naar kinderfeestjes verder wist ze zeker dat ze wilde gaan mozaïeken op haar verjaardag.

Dus togen we met 7 meiden naar een pandje waar dat kon. (Jongste broer bij oma gedumpt, oudste broer lekker thuis met vriendje aan het gamen).

We werden vriendelijk ontvangen, de bloemspiegels die dochter had uitgekozen lagen al klaar. Na een korte uitleg mochten de dames los. Lekker meppen op de tegels, met een tangetje knippen (voor de durfals), plakken en steentjes zoeken uit de grote bakken vol met kleur. De één koos zeer zorgvuldig haar kleuren en ging systematisch te werk, de ander pakte maar wat en plakte maar wat. Maar allemaal hadden ze na een uurtje of twee een mooie spiegel af. En vooral, allemaal hebben ze een leuke middag gehad. Zélfs dat ene vriendinnetje dat groen en geel verschiet als je zegt dat ze moet gaan knutselen.

Hier en daar werd er één wat high van de cola en het snoep, en werd het wel een beetje heel erg druk na afloop. Maar na nog er thuis nog wat patat in geschoven te hebben en de drukke kinderen losgelaten te hebben op Twister, was het feest dan ook klaar. Thuisgebracht, opgeruimd, klaar.

Volgend jaar weer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Scoutingkamp

"Ik ga daar toch niet heen, he, mama, op zomerkamp?". Eh, ja, jongen. We hebben je ingeschreven. Je vond het weekendkamp laatst zo...