woensdag 1 juli 2015

Musical

Weken, maanden zijn ze er mee bezig geweest: de musical van groep 8. Tot het zijn neus uitkwam. Afgelopen maandag was dan eindelijk de presentatie. ‘s Middags generale repetitie voor de andere klassen op school, ‘s avonds voor de ouders en familieleden. En wat was het leuk! Oudste deed het super, ondanks zijn gemopper vooraf, het vragen om de kleinste rol.. hij was toch vaak in beeld en danste en zong er op los, wist (natuurlijk) zijn tekst goed. Top!

En als je dan denkt dat je er van af bent heb je een kleuterbroer. Eentje die wél dol is op muziek, én een ijzeren geheugen heeft. Tijdens de musicaluitvoering leek hij vooral op te gaan in de smeersels in zijn neus, maar de dagen erna hoor ik hem steeds zingen. Twee liedjes zeker waarvan hij de tekst kent en de melodie. Onder de douche, in bed.. overal is hij er druk mee.  “Ik kan gewoon niet stilstaan, nananana. Ik blijf gewoon maar dóórgaan, nananan…”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Het oude hek waande zich even de helft van een puberstelletje

Onze jongste, man van negen jaar, die is niet zo'n knuffelaar. En dat wordt er op deze leeftijd niet beter op. Meer stoere grapjes dan k...