maandag 8 juni 2015

Hij is er weer

Vrijdagmiddag stopte de bus, en daar sjokten ze naar buiten. Witte bekkies, beetje suf kijkend. Vies (erg vies!) en vooral nogal slaperig. Maar ze waren er weer, en het was heel leuk geweest. Maar veel meer kwam er niet uit.

Eenmaal thuis ontkwam hij niet aan de enorme dikke vette knuffel die ik hem eigenlijk bij de bus al had willen geven. Daarna thuis een ijsje, mobieltje checken, groot glas koud drinken. Een zeer nodige douche voor hem en alle spullen in de wasmachine. Alleen zijn jas. Die ligt geloof ik nog daar ergens op het kamp.

Net toen hij me begon te vertellen over wat er nou precies allemaal gebeurd was, ging de bel. Zusje! Wat een weerzien. Samen deden ze het dansje van de bonte avond. (Dat zus geleerd had van haar eigen juf die getuige was geweest van die bonte avond). Lachen!

En toen ging hij naar zijn kamer. Niet om te slapen, zoals ik eerst dacht, maar om te Minecraften. Een aantal andere ex-kampers waren ook alweer op Skype aangeland en de gesprekken gingen weer alleen maar over het spel. Drie dagen zonder Minecraft, dat is toch wel afzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Scoutingkamp

"Ik ga daar toch niet heen, he, mama, op zomerkamp?". Eh, ja, jongen. We hebben je ingeschreven. Je vond het weekendkamp laatst zo...