zondag 6 april 2014

Nog maar een afleveringetje dan

Man en ik vinden het fijn om 's avonds, als de kinderen eenmaal naar bed zijn, lekker op de bank voor de tv te hangen. Uitgeteld van een drukke dag. De één vindt dit leuk en de ander dat, vaak is er helemaal niets boeiends op tv en zetten we gewoon wat beeld en geluid op om allebei nog met ons eigen tabletje bezig te gaan.

Het leukst is natuurlijk toch om samen  iets te kijken wat we allebei echt graag willen zien. Op tv hadden we dat met series als Lost, The Dome, The Bridge. The Killing zagen we op dvd, wat wel erg fijn is omdat je dan kunt kijken wanneer dat uitkomt. Elke dag dus direct na kinderbedtijd, en soms zelfs twee afleveringen per avond.

Een tijdje terug hebben we Netf.lixx ontdekt. Het filmaanbod is niet heel spectaculair, maar de kinderfimpjes vielen wel goed bij de jongste twee en er staan veel leuke series die wij volwassenen nog nooit hebben gezien. We begonnen met 4400, alle vier de seizoenen hebben we er inmiddels doorheen gejast. Nu zijn we bezig met Fringe. Nog twintig keer vijf seizoenen te gaan geloof ik... In het begin had ik mijn twijfels, leken het op zichzelf staande afleveringen, maar inmiddels is er lijn in gekomen en is het toch wel erg spannend, aan het einde van een aflevering kijken we uit naar de volgende.

Vanavond als alle kindjes op bed liggen (dat wordt al gauw negen uur tegenwoordig) gaan we weer verder met Fringe! En de dvd-recorder staat ondertussen fijn documentaires en populair wetenschappelijke programma's (cosmos) op te nemen. (Nu nog even tijd vinden om die ook daadwerkelijk een keer af te kijken :-) )

Wat kijken jullie het liefst op je tv-scherm?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Scoutingkamp

"Ik ga daar toch niet heen, he, mama, op zomerkamp?". Eh, ja, jongen. We hebben je ingeschreven. Je vond het weekendkamp laatst zo...