zondag 30 maart 2014

Lentedagje

Het klokkenmuseum, daar moesten we van kleuter heen. Of hij van te voren door had wat speelklokken precies zijn weet ik niet, maar toch vond hij het leuk. Oudste was er al vake geweest en liep wat te pruilen, maar uiteindelijk is het toch altijd wel leuk om gewoon even ergens heen te gaan. En terwijl de jongens ergens ondersteboven op de grond lagen, in de gordijnen klommen en hun speurtochtformulier aan het vol tekenen waren lette dochter goed op.

Dochter mocht een liedje spelen. 
Een orgel verderop mocht ook oudste (en zelfs papa) even draaien.

Daarna een bezoekje aan de grote gele M om de honger wat te stillen (konden ze het een paar jaar terug nog op een half biscuitje een halve dag uithouden, tegenwoordig moet er steeds meer eten in!) en even een boodschapje in de stad voor papa.

Eenmaal thuis was het natuurlijk echt wel super weer, dus hebben we het trampoline seizoen voor geopend verklaard. Het ding is weer uit de beschermende hoezen en klaar voor gebruik. De buren hebben het vast wel meegekregen, mén wat een geluid kwam er uit m'n schatjes :-)

Een heerlijk dagje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Scoutingkamp

"Ik ga daar toch niet heen, he, mama, op zomerkamp?". Eh, ja, jongen. We hebben je ingeschreven. Je vond het weekendkamp laatst zo...