zondag 17 november 2013

De chirurg

Had Pappalien laatst mijn nieuwe autootje helemaal gestript om er het een en ander aan fijne opties in te bouwen, vandaag was mijn telefoon aan de beurt. Het ding had, nadat ie een keer met fietsmandje en al tegen de stoep was gekletterd- een flinke barst in zijn rug en bovendien was de batterij niet helemaal jofel meer.

Pappalien wist raad. Na wat onderdeeltjes te hebben besteld, het nodige gereedschap geleend en nog even snel een instructiefilmpje op youtube bekeken te hebben begon hij aan de operatie. Bril af, spot aan. Op het moment dat hij mijn geliefde aaifone had gereduceerd tot een leeg omhulsel ben ik maar even gevlucht.

En het duurde even, maar uiteindelijk kwamen de verlossende woorden. Operatie geslaagd, patiënt weer helemaal oke en gelukkig ook geen last van geheugenverlies... Hij doet het weer als een zonnetje.

Fijn, Pappalien! Nu eens kijken of hij net zo handig is in het schillen van de stoofpeertjes...


P.S. we zijn een paar uurtjes verder en er zijn toch wat complicaties opgetreden... de patient heeft een flinke terugval en moet alweer opgeladen... hoop dat hij er bovenop komt...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Waarom een sullig dagje uit al een hele opgaaf kan zijn, soms. En toch ook weer onbetaalbaar.

"Dat is jouw mening", vertelt de puber me. Het is vakantie, elf uur in de ochtend, lekker weer, ik wil met de familie op stap. We ...