dinsdag 2 februari 2010

Sneeuwsoep

Kijk uit Janick, daar ligt een plas. Kijk uit Janick, daar ligt een plas. Janick, niet zo hard rennen. Janick, niet zo hard rennen. Janick, niet zo hard rennen. Janick, niet zo hard rennen. Niet van die (2 meter hoge) muur afspringen, Janick daar ligt alweer een plas. Pas nou uit, kijk nou op!

Zoon is niet echt onhandig (echt absoluut niet) maar wel wat eigenwijs en OostIndisch doof. En overal ligt gladde sneeuwsoep, van school tot aan huis. Dus zoon kwam binnen met een druipende broek, druipende sokken en een beetje een beteuterd gezichtje. Vergezeld door een schone droge vriend en een schone droge zus, dat dan weer wel. En een droge papa, maar die was afgelopen week al flink op zijn muil gegaan, dus die kan niet meer zo hard rennen nu (-:

Gelukkig bestaat er zoiets als een verwarming en een droge joggingbroek. En een zieke thuisgebleven mama die het ventje lekker even droog mag knuffelen.

9 opmerkingen:

 1. Ach, wat een luxe.... droogknuffelen. Geniet er maar lekker van....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo levert de 'vuile' winter (en o, wat is hij vuil) toch nog leuke tafereeltjes op. En ja, jongens moeten uitrazen. Straks doet Quintijntje zijn broer gezellig na, wedden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien moet 'ie maar in z'n zwembroek buiten spelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, het helpt echt niet om tegen hem te roepen, alleen schone kleren helpen en gelukkig kunnen we ons dat permitteren!(droogknuffelen helpt natuurlijk het allerbeste!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sja...hier heb ik er ook zo één. En ik heb een speciale broek voor alstie zo nat is. Idd een joggingsbroek van de zeeman. Die vindt hij heerlijk zitten.

  Sterkte met zo'n jochie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Komt er ook nog iets goeds achter dat natte pak weg. De knuffel van mama.
  Groetjes Jojo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk, wat een lief warm logje. Droog knuffelen is het lekkerste wat er is denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jongste is hier ook zo'n kind dat het presteert om toevallig in alle plassen terecht te komen. Beterschap trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik lees nu pas het stukje dat hieronder stond. Beterschap allebei!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Social media irritaties

Twitter doe ik vrijwel niets mee, Pinterest is leuk, Instagram ook wel.  Facebook, heb er een haat-liefde verhouding mee. Een beetje op d...