donderdag 7 januari 2010

Zo lekker vertrouwd

Mijn vader gebruikt al jarenlang dezelfde lepel om zijn ontbijtje mee te eten. Nou hoorde ik dat hij zelfs vroeger, als hij op vakantie ging, die lepel meenam. Ook naar vakantiehuisjes waar gewoon bestek aanwezig was. Want er is er toch maar één de allerfijnste, en dat is die ene.

Waar kan jij niet zonder?

14 opmerkingen:

 1. Wat leuk. Bij mij is het mijn kussen. Dat moet en zou overal mee naar toe. Liever 2 paar schoenen minder..maar zonder kussen ga ik niet weg:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn kind, ja flauw he, maar ik ben echt erg hoor, mis hem nog steeds elke dag ook al zit hij al 6 maanden op school.
  En ook al gaat ie met veel plezier uit logeren bij opa en oma zodat pappa en mamma lekker naar concerten en theater kunnen, toch ben ik pas weer helemaal compleet als hij er weer is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vader heeft ook zo iets, maar dan een mes (zo'n zwitsers ding) waarmee alles gesneden moet worden.
  Zelf zou ik het echt niet weten, nee, ik heb niet zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh, wat schattig, zeker als het over je vader gaat vind ik!
  zelf heb ik heel lang een allerschattigst beertje meegesjouwd, als volwassene bedoel ik hé, het was een beetje mijn talisman toen ik studeerde, had 'm gekregen van een bijzonder iemand... vandaar...
  en verder heb ik ook een vulpen die overal mee moet, al is dat nu wel minder, nu ik niet aan het werk ben, maar ik schrijf daar heel graag mee, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn hoofdkussen en ....stofzuiger. Echt kan gebeuren wat er wil maar die stofzuiger moet mee, als wij bv naar een stacaravan in Z Frankrijk gaan of een huisje ergens moet die stofzuiger mee , ik kan nl niet tegen zand, en met een bezem krijg je het gewoon niet weg (ik althans niet) en dus gaat mijn stofzuiger mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op vakantie: nagelschaartje. Gejat uit de bureaulade van m'n vader, die hem weer van zijn vader had gejat, uit hetzelfde bureaulaatje. Geschidenis herhaalde zich dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat die lepel zo belangrijk is voor je vader! Voor mij is m'n mobiel belangrijk. Zonder dat ding ga ik nergens heen.

  Aritha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @kleine Kikkertje: Zo een nagelschaartje had ik ook. HAD. In Spanje vergeten om in de koffer te doen en het dan maar in mijn handtas gestopt. Waar het niet door de controle mocht en ze mijn nagelschaartje gewoon in een vieze afvalzak gooiden. Ik krijg het er nu nog koud van.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat schattig zeg. En weet je ook waarom het dan net die ene lepel moet zijn. Waar ik niet zonder kan? Uh, geen idee eigenlijk (als je het over materiële zaken hebt tenminste).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat grappig! Ik neem vaak overal mijn cameraatje mee naartoe, geen idee gewoon omdat ik graag foto's maak :-)! Emma neemt overal haar nijn mee naartoe, ze kan niet zonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Poeh, dat is een vraag waar ik het antwoord niet op weet.

  Oh, toch weet ik het antwoord! Mijn bril. Ik kan niet zonder mijn bril.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Social media irritaties

Twitter doe ik vrijwel niets mee, Pinterest is leuk, Instagram ook wel.  Facebook, heb er een haat-liefde verhouding mee. Een beetje op d...