zaterdag 5 december 2009

Over pieten en K3

Om klokslag drie hoorden wij gestommel op het dak. En daar zagen papa en mama zomaar een piet naar beneden glijden en wegrennen door de poort! De kinderen hadden het niet gezien, wel gehoord. Dachten ze. Op naar boven dus. En ja hoor, voor het open raam stond daar een grote doos met pakjes. Eigen namen lezen en scheuren kunnen ze prima, dus binnen een minuut of 2, 3 waren alle pakjes open.

Nu, een uurtje of twee later, zijn papa en mama inmiddels moe van het uitpakken die kolere plasticjes, kartonnentjes, ijzerdraadjes, gebruiksaanwijzingen voorlezen, speelgoed in elkaar zetten. De kinderen zijn dolblij.

En een van de topstukken was: de nieuwe dubbel cd van K3. Mét Josje. "Er is een nieuwe prinses bij K3, en ze heet Josje" aldus mijn dochter, die blijkbaar goed heeft opgelet op het schoolplein. Van ons heeft ze het niet. Wij hebben dan wel stiekum naar K2-zoekt-K3 gekeken toen zij op bed lag, maar wij hebben er alles aan gedaan om Gert's kleuterpop buiten de deur te houden. Dat vonden we leuk voor de buurmeisjes en de vriendinnetjes, maar onze dochter, neeeeeee, die hield daar niet zo van, dachten we. Tot vandaag.

Die sint he, met zijn zwak voor kleine meisjes. En Roosje is helemaal door het dolle heen. Ze zingt en danst er op los! Leuk.

En mocht het ooit zover komen dat er naar een concert van deze dames moet worden gegaan, Roosje, dat is een mooie klus voor je vader!

3 opmerkingen:

  1. Ja, ze doen toch iets goed he. Hier is K3 ook nog niet gesignaleerd, behalve af en toe op de reclame. Maar dat mamace wordt dan wel meteen herhaald.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihi wat leuk, en ja K3 is nu eenmaal leuk hé met Josje erbij :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier ook een geweldige pakjesavond gehad. K3 wil op de een of andere manier (gelukkig!) niet zo landen hier! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Social media irritaties

Twitter doe ik vrijwel niets mee, Pinterest is leuk, Instagram ook wel.  Facebook, heb er een haat-liefde verhouding mee. Een beetje op d...