zondag 1 november 2009

DiplomA!!


Janick heeft zijn A diploma!!! Hoera, hoera. Het was een echt circus, waarbij de kinderen zelf ook al doorhadden dat ze het diploma op zak hadden en ze alleen nog maar hoefden te zorgen blij op de foto te staan. Dat zwemmen, dat was vandaag een beetje bijzaak.

11 opmerkingen:

 1. YES!! Hoera, gefeliciteerd! Enne... zegt hij nou heel hard AAAAAAAA terwijl je die foto maakte? (ben benieuwd hoe de foto van diploma B wordt).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heej dat is lekker het eerste diploma op zak !! Gefeliciteerd !! Ik begrijp een beetje dat ze bij jullie niet meer kunnen zakken als ze af mogen zwemmen? Dat is wel mooi geregeld. Bij ons in het zwembad kon er nog wel gezakt worden en dat bracht altijd de nodige (overbodige) spanning met zich mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Huize Steen: klopt! dit is wel zo fijn. Het "eigenlijke" afzwemmen is dan ook een week (of twee) ervoor, en is vooral zenuwslopend voor de ouders achter het raam...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vind ik echt wel goed. Dat die kinders eigelijk al bewezen hebben dat ze goed genoeg kunnen zwemmen voor dat diploma en enkel voor het hele idee en voor de formaliteit dat nog even dat afzwemmen is.
  Een boel gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw hé, kijk 'ns hoe blij hij kijkt. Van harte gefeliciteerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yesssssss! Helemaal toppie Janick! En nu op naar B! :0)

  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig! Wat is ie blij hè. Wist hij zlef echt dat hij al geslaagd was?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke blije toet heeft ie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoera! Zat jij er ook als een beretrotse moeder bij? Ik dacht dat ik uit elkaar zou spatten toen Oudste het haalde ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Social media irritaties

Twitter doe ik vrijwel niets mee, Pinterest is leuk, Instagram ook wel.  Facebook, heb er een haat-liefde verhouding mee. Een beetje op d...