vrijdag 30 oktober 2009

Contrrrrole - maar toch eigenlijk niet

Nou, hier dan deel 2 van het logje (zie hieronder deel 1).

Ik heb de juf er niet op kunnen betrappen dat ze met haar vinger over de plintjes ging om stof te zoeken. Wel wist ze heel goed te vertellen hoe zij dacht dat mijn zoon het deed op school, dat hij behoorlijke verstandelijke vermogens had (hij is superslim, dat wisten we al). En dat dat wel goed uitkwam omdat de helft van de instructies langs hem heen gaat omdat hij ook een behoorlijke dromer is... (en dat dromen, dat zit in ieder geval op het y-gen, toch, pappa van Janick? Jullie zijn allebei in staat naar boven te lopen voor een paar sokken en terug te komen met een snel in elkaar geknutselde legodraak... hihi.. en daar moet ik dan wel weer om lachen...) Dat hij niet zo snel laat zien wat hij kan, hoe hij zich voelt.

Het doet me goed dat de juf blijkbaar ook heeft gezien wat wij zien, en dat ze daarnaast heel goed luistert naar wat wij vertellen en vragen en dat "mee terug neemt naar school" (wat een kolere-term, ik zit ook alweer veel te lang in dat kantoor-cultuurtje).

Dus.

Serieus logje zeg! Nouja, een van jullie vroeg erom hieronder. En al was het alleen maar om het even recht te trekken: juf M. is dus geen zuster Wers. Of misschien toch wel. Allebei gemotiveerd en serieus met hun vak bezig en goed mee te praten.

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat jullie goedgekeurd zijn! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig! 'Goedgekeurd!' ;-)
  Ach, vaak kan het ook nog gezellig zijn om de juf eens even op een andere manier te zien en bij te praten. Goed dat ze dus goed ziet hoe jullie zoon in elkaar steekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat de juf je kind kent, dat ze oplet op de individuele kinderen. Top....

  en mannen die dromen zijn heerlijk: koesteren!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Social media irritaties

Twitter doe ik vrijwel niets mee, Pinterest is leuk, Instagram ook wel.  Facebook, heb er een haat-liefde verhouding mee. Een beetje op d...