maandag 6 juli 2009

En hier dan de foto's

Bij aankomst een ballonbeest naar keuze. Roos wil een hondje. En van mij mag het, zolang het een hondje is dat ik met een speldenprik leeg kan laten lopen. Tot zover alles dus goed. Maar toen Bollo bovenmaatse teddybeer met gekke kleren aan zich aan Roos probeerde te vergrijpen is ze krijsend afgedropen.


Onder: He, die bikini heb ik ook! (Alleen in de Hema)
Lekker rondstruinen in het bos. Er liepen veel monsters en dino's. En natuurlijk een prinsesje en een stoere ridder die alle engerds met hun stokzwaarden hebben omgelegd.


Bij gebrek aan box werkt de bank ook prima . Jammer van die spuugvlekken erop. (Enne, leuk gepersonaliseerd shirt, Janick! :-)


Op verzoek van mama, die probeert een prijs te winnen in de Landal fotowedstrijd. "Doe eens iets liefs" was mijn (beetje vage)opdracht. En ze luisteren aardig, vind je niet?En ook Q. heeft een leuk weekendje gehad.
1 opmerking:

  1. Ziet er allemaal erg gezellig uit!
    Volgende keer een hele week?!?
    Sterkte met de manloze dagen deze week! Hopenlijk kun je toch nog even bijkomen en de was vouwen als je tijd over hebt...

    BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Social media irritaties

Twitter doe ik vrijwel niets mee, Pinterest is leuk, Instagram ook wel.  Facebook, heb er een haat-liefde verhouding mee. Een beetje op d...