dinsdag 23 juni 2009

Afzwemmen en vakantie

Oja, en ben nog iets SUPERSTOMS vergeten: ik heb een weekendje vakantiepark geboekt, precies om de zaterdag heen dat Janick waarschijnlijk af mag zwemmen voor zijn A diploma....Hoe zeer we ook uitkeken naar het proefzwemmen en hoopten dat hij dan ook echt goedgekeurd wordt voor het afzwemmen - mocht het nu toch niet doorgaan dan is dat opeens ook weer niet zo heel erg en kunnen we gewoon met een gerust hart uitslapen in ons vakantiehuisje, de zaterdag.Mocht hij er na anderhalf jaar ("dat is het gemiddelde, mevrouw, en we leveren WEL kwaliteit af!") toch aan toe zijn, nou, dan rijdt Mammalien wel even heen en weer, om 6 uur 's ochtends.. Zijn we tegen koffietijd wel weer terug bij Jeroen en de andere twee kindjes. En dan kan Janick eindelijk ook eens legaal zonder bandjes in het diepe!

3 opmerkingen:

 1. oh dat heb je wel briljant geregeld ja hihi

  Wanneer zou t heugelijke feit moeten plaatsvinden?
  Als t nou nl niet op zo'n achterlijk tijdstip als zijn zwemles is, dat afzwemmen bedoel ik dus, dan zou t misschien wel wat zijn om 'even' te komen kijken?

  ps waar gaan jullie n weekendje heen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, dat zijn vast nog de zwangerschapshormonen!

  En dat rokje: ach, als je in een maatje 42 past, moet ie jou ook passen. Bij de V&D in Utrecht hadden ze 'm nog hangen. In maatje XL. Met rekbare tailleband, dus dat geeft ook weer een paar cm mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahahahahha o lekker geregeld zeg..

  BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Social media irritaties

Twitter doe ik vrijwel niets mee, Pinterest is leuk, Instagram ook wel.  Facebook, heb er een haat-liefde verhouding mee. Een beetje op d...