vrijdag 13 maart 2009

Boodschappen voor de zwangere vrouw

Kijk jij ook altijd wat mensen afreken bij de kassa van de supermarkt, om te raden wat voor types het zijn en wat ze thuis uitspoken?


Ik had net zelf weer een band vol. Met onder meer vijfhonderd liter melk, een weekdosis actimel, een paar dozen Vie en KidzVie (nadat me van weerskanten is verzekerd dat dat echt wel een goed idee is als je nooit groente eet), allerlei exotisch uitziende en volgens de verpakking ontzettend gezonde fruitsapjes, kant-en-klaar gesneden en gemengd fruit en euuh... twee slagroomgebakjes.


De dame achter me had me door: "U dacht, het is vrijdag, ik ga mezelf verwennen!" Ik heb maar bekend en mijn dikke buik onder mijn jas vandaan getoverd. En dat begreep ze wel. Je moet tenslotte goed voor jezelf zorgen als je zwanger bent.

1 opmerking:

  1. Ja het in karretjes van medeboodschappers bij de super inkijken vind ik altijd wel wat hebben. Ook omdat ik dan wel ideeën op doe wat ik nou weer moet eten bijv.
    Als ik jou niet kende en achter je had gestaan, had ik vast gedacht dat je een yup was die geen tijd heeft om normaal te koken en t daarom moet doen met die instant flesjes enzo *grijns*

    Geen idee wat een ander denkt over mijn volle boodschappenkar op zaterdagochtend...

    BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Potverdrieduizenddubbeltjes

Waar is de tijd gebleven dat je ergens gratis een katje kon afhalen, die vervolgens op zijn of haar eigen verantwoordelijkheid aansprak en t...