donderdag 31 augustus 2006

Rug

Au! Mijn rug! Roos heeft iets nieuws bedacht: ze kruipt naar me toe, gaat op haar knietjes zitten, armpjes en handjes omhoog en heel smekend kijken. En goeie moeder als ik ben weet ik dan wat ze wil en gehoorzaam direct. Ten eerste is het wel errug vertederend, en ten tweede speelt ze prompt voor brandweersirene als ik haar laat staan en komen de buren kijken of ik mijn kinderen niet mishandel... Ik mag nog wel kiezen wat ik doe: haar oppakken en met haar op mijn heup door het huis sjokken, of haar bij de handjes pakken en haar zelf laten stappen. Zij vindt het allebei leuk. Ik natuurlijk ook, maar ben blij dat ik na een uur of half acht 's avonds eindelijk even plat op de bank kan gaan liggen om mijn rug weer in de normale stand te krijgen.

2 opmerkingen:

  1. héél herkenbaar. bente wil ook stappen. ze laat zich van mijn schoot glijden terwijl ze miojn handen vasthoudt en hey! verdikkeme, dan heeft ze het dus al weer voor elkaar! een paar stapjes en au, mijn rug... zucht, maar t ziet er ook zo schetig uit, een wandelende baby;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. (blogger zegt dat de reactie eerst moet worden goedgekeurd? of gewoon niet is geplaatst? vandaar nog ff in de herhaling, wis 'm anders maar!!)

    héél herkenbaar! bente wil ook stappen. ze laat zich van mijn schoot glijden terwijl ze mijn handen vast heeft en potverdikkeme, dan heeft ze het toch zowaar voor elkaar! een paar stapjes en dan voel ik mijn rug, ja... maar t ziet er zo onwijs schetig uit, een lopende baby:D (bente is ook echt een klein popje)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Ik ben weer terug, ik ben weer weg

De zomervakantie is weer voorbij. Tijd om eens te bloggen over wat wij allemaal hebben uitgevoerd de laatste paar weken. Maar.... niet hier....