zondag 14 mei 2006

Moederdag

Wat een heerlijke dag. Het was heerlijk weer, niet te warm, zeker niet te koud, lekker zonnetje. En of het nu aan moederdag lag of niet, maar de kindjes waren zooo braaf en zooo lief! Janick kan al een hele tijd lief alleen spelen. Ik mocht op mijn bedje in de zon liggen, en hij heeft de hele tuin geverfd (met een kwast en een emmertje water) en in de zandbak gespeeld, en kwam me af en toe spontaan een zoen of een knuffel geven. Tussendoor kletst hij honderduit over vanalles en nog wat (de buren klepperen met hun oren over zoveel peuterfantasie) en ik heb niks gemerkt van de peuterpuberteit.
Roos zat op haar kontje in de box en was liedjes aan het zingen. Ze begroet ons tegenwoordig met een enorme smile en trekt een pruillip als we weer weglopen. Het is een heerlijk knuffelmeisje. En Jeroen, Jeroen heeft de schuur opgeruimd en allerlei andere klusjes gedaan en is natuurlijk ook een geweldige vent. Mmm. Heerlijk zo'n dag. De enige die op deze moederdag aan een cadeau voor mij mammalien heeft gedacht was de juf van de creche (!) maar ik heb dit duizendmaal liever dan wat voor cadeau's ook. Wat een fantastische familie.

Sorry als dit een beetje te gelukzalig klinkt, maar ik meen het echt. Volgende keer doe ik wel weer mijn best iets te verzinnen om lekker over te kunnen zeiken...

2 opmerkingen:

 1. Het is gewoon heerlijk als de dag super is en er niet geklaagd hoeft te worden... Een echte moederdag toch ?

  Groet Mery

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk mag je ook gewoon lekker klef doen op je eigen log :D
  Enne......zo hoort n moederdag er ook uit te zien volgens mij.
  Heerlijk weer, heerlijke lieve kids, een man die ook niet zemelt (hihi) en gewoon doen wat je wilt.

  Ik heb ook n fijne mamsdag gehad, ontbijt op bed met kadootjes, en ik wilde eigenlijk wel even uitwaaien langs t strand of door n bos hobbelen, maar de middelste had last van buikkramp, dus maar thuis gebleven en lekker gerelaxed op de bank met boekjes en de tv.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat maar horen!

Potverdrieduizenddubbeltjes

Waar is de tijd gebleven dat je ergens gratis een katje kon afhalen, die vervolgens op zijn of haar eigen verantwoordelijkheid aansprak en t...