maandag 29 mei 2006

3-d baby met sterallures

Roosje kan al een tijdje aan de rand van de tafel blijven hangen als je haar daar neerzet. Zover niets nieuws. Maar oma heeft vandaag de primeur gehad van een volgend mijlpaaltje in de ontwikkeling: ze heeft nu ook door hoe ze zichzelf kan optrekken. In de box, in bed... trekken aan de spijltjes en hopla, daar sta je. Ze glundert en glimt van trots, lacht breeduit als filmdiva met een oscar. Of toch meer een topsporter met een olympische medaille?

En niet alleen het optrekken gaat goed, ze weet ook steeds beter vooruit te komen (ehh... zolang de vloeren niet te glad zijn!). Ze trekt met haar handjes, drukt met haar voetjes, teigert en draait en rolt. En soms staat ze zelfs op handen en voeten met haar buik ver boven de grond. Nog even en ons kleine babietje is een echte 3-d dreumes aan het worden! Ik berg voor de zekerheid de allerkleinste legoblokjes van Janick maar vast op op zijn eigen kamertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat maar horen!

Potverdrieduizenddubbeltjes

Waar is de tijd gebleven dat je ergens gratis een katje kon afhalen, die vervolgens op zijn of haar eigen verantwoordelijkheid aansprak en t...